BeogradLazarevacVesti

JP za izgradnju Lazarevac bogatiji za novo vozilo sa hidrauličnom korpom

Specijalizovano vozilo sa hidrauličnom korpom koje je zajednička investicija Javnog Preduzeća za izgradnju Lazarevca i GO Lazarevac  zvanično je polovinom maja angažovano na zameni sijalica i popravci javne rasvete na teritoriji GO Lazarevac. Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevac Milan Platanić u prisustvu predsednika GO Lazarevac Bojana Sinđelića, Državnog sekretara u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića i direktora JP Toplifikacija Vukašina Janjevića  prisustvovao je prvim aktivnostima ovog vozila.

korpa3

Elektro odeljenje Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevca modernizovano je specijalizovanim vozilom sa hidrauličnom korpom čija je vrednost sedam miliona i 300 hiljada dinara. Ovom investicijom prestala je potreba iznajmljivanja ovakvog vozila od JPKP „Lazarevac“ i samim tim omogućen je efikasniji rad i modernizaciju javne rasvete.

Platanić
Milan Platanić

Cena vozila iznosi 7.300.000 dinara, od čega je opština izdvojila, kroz program subvencija i budžetom za ovu godinu šest miliona, a preostalih milion i trista hiljada je ovo preduzeće izdvojilo iz sopstvenih prihoda. Korpa zadovoljava kompletne potrebe JP za izgradnju, što se tiče javnog osvetljenja, otklanjanja kvarova i poslova na unapređenju i modernizaciji osvetljenja u našoj opštini. Radna visina, dohvat korpe je 14 metara, što je dovoljno da pokrijemo sve tipove stubova – rekao je Platanić.

korpa-1

Prezentaciji svih mogućnosti ovog vozila i prvim aktivnostima na zameni sijalica prisustvovali su predstavnici GO Lazarevac, predsednik Bojan Sinđelić, državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević i direktor JP Toplifikacija Vukašin Janjević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA