LajkovacVesti

Zatvoreni bazen u Lajkovcu do kraja godine

Do kraja godine, zatvoreni bazen u Lajkovcu trebao bi da u potpunosti bude gotov. Pri kraju su radovi a po rečima izvođača do kraja jula biće završeni unutrašnji radovi na samom objektu bazena. Tokom naredne godine uradiće se prostor oko bazena, parter koji je po projektu vrednosti oko 40 miliona dinara, rekao je prilikom obilaska ovog objekta predsednik opštine Andrija Živković.

Bazen

Opština Lajkovac potpisala je ugovor sa RB „Kolubara“ odnosno EPS-om, kojim je opredeljeno 55 miliona dinara za izgradnju trafoa i kotlarnice koji nedostaju da bi objekat bio pušten u funkciju. Nakon njihovog završetka, očekujemo da do kraja ove godine, objekat bazena bude pušten u rad, kaže predsednik opštine Andrija Živković.

raovi-na-bazenu

Tokom naredne godine uradiće se prostor oko bazena, parter koji je po projektu vrednosti oko 40 miliona dinara.

Andrija-Živković
Andrija Živković

Mi smo rebalansom budžet obezbedili devet miliona dinara da bazen priključimo na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Očekuje nas i novo zapošljavanje u ovom objektu i imamo najave da će nam biti odobreno. Snabdevanje bazena vodom biće nesmetno, a dnevna potrošnja bazena biće svega 3 kubika, jer ispod samog bazena postoji sistem koji će vodu stalno prečišćavati tako da nema bojazni zbog čestih nestašica vode koji se dešavaju u višim delovima Lajkovca – rekao je Živković.

Zatvoreni bazen neće poslovati kao samostlna jedinica, već će raditi u sklopu Sportske ustanove.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA