BeogradLazarevacVesti

KUD „Diša Đurđević“ vrši upis novih članova

KUD „Diša Đurđević“, ugledno kulturno društvo sa više od 65 godina bogate tradicije, vrši upis novih članova. Društvo, koje sa ponosom čuva i neguje kulturnu baštinu, poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovoj zajednici. Iz društva napominju da primaju decu uzrasta od pet godina, ali i stariju i sugrađane koji žele da se oprobaju u igri. Svakim danom u periodu od 18 do 21 čas svi zainteresovani mogu doći u prostorije društva i raspitati se o uslovima upisa.

KUD Diša Đurđević

Upis novih članova omogućava svima da se pridruže ovom entuzijastičnom društvu i doprinesu očuvanju kulturne baštine. Bez obzira na vaše iskustvo u muzici, plesu ili tradiciji, KUD „Diša Đurđević“ vam pruža priliku da se uključite, učite i delite svoju strast sa istomišljenicima.

KUD „Diša Đurđević“ ima dugu i ponosnu istoriju predstavljanja tradicionalne muzike, plesa i običaja svog kraja. Njihove izvođačke grupe redovno nastupaju na raznim manifestacijama, festivalima i događanjima, čime čuvaju i promovišu kulturno nasleđe svoje regije. Osim toga, društvo takođe sarađuje sa mnogim sličnim organizacijama širom regiona, doprinoseći razmeni kulturnih iskustava i jačanju međunarodnih veza.

Društvo broji oko 150 članova. Za sve zainteresovane, upis novih članova će se odvijati u prostorijama društva svakog dana u periodu od 18:00 do 21:00h. Više informacija o članstvu i aktivnostima možete dobiti putem telefona ili profila KUD-a na društvenim mrežama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA