BeogradLazarevacVesti

Juniorski tim KK Kolubara domaćin finalnog turnira regionalne lige Beograd

Juniorski tim KK Kolubara u periodu od 16 do 18. juna domaćin je finalnog turnira regionalne lige Beograd. Na turniru učestvuju četiri najbolje plasirane ekipe a pored domaćina, snage će odmeriti i KK Beko, Planet basket i ekipa OKK Beograd. Prvog dana turnira utakmice se igraju od 17 časova u novoj hali SRC „Kolubara“ a tokom vikenda mečevi počinju od 16 časova. Finalna utakmica igra se u nedelju od 18 sati.

juniori KK Kolubara

Turnir regionalne lige Beograd u juniorskoj selekciji igra se u Lazarevcu, a košarkaški klub Kolubara ove godine je domaćin takmičenja. Ovo je drugi put u roku od pet godina da juniori Kolubare igraju finale i očekujemo pobedu, kaže trener Dejan Jevtić.

Dejan Jevtić
Dejan Jevtić

Juniori Kolubare beleže samo jedan poraz u ovoj ligi a njihov trener dodaje da u timu ima i mlađih igrača kojima je pružena šansa jer pokazuju neverovatan talenat.

Domaćini su pozvali sugrađane da u što većem broju podrže ovaj turnir i dođu u SRC „Kolubara“ kako bi bodrili juniorski tim Kolubare. KK Kolubara vrši i upis novih članova, počevši od 2015. godišta pa sve do 2010., a škola košarke je besplatna za sve polaznike. Kontak telefon za upis je 063/ 61 00 71.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA