LajkovacSport

Sve više talentovanih odbojkašica u Lajkovcu

Odbojkašice Železičara iz Lajkovca tri puta su u svojoj bogatoj istoriji osvajale trofej Kupa Srbije. O svojim uspesima ali i budućim planovima, govorila je za GEM Ivana Lazarević, sportski direktor ŽOK „Železničar“ i Marko Radosavljević, trener mlađih selekcija. Upis novih članova 2010/2011 godište, u ovaj klub, počinje u septembru u novoj sali Srednje škole „17. septembar“ u Lajkovcu „.

Odbojkašice Železničara

Odbojkaški klub „Železničar“ iz Lajkovca u svojoj bogatoj istoriji imaju zabeležene mnoge uspehe, među kojima se nalaze osvojena tri trofeja Kupa Srbije. O sopstvenim i uspesima ovog kluba za televiziju Gem govorila je Ivana Lazarević, sportski direktor ŽOK „Železničar“.

Odbojkašice Železničara

Prema rečima Ivane Lazarević Super kup u kojem se sastaju ŽOK „Ub“ i ŽOK „Železničar“, održaće se početkom oktobra u Lajkovcu. Pored pomenutog takmičenja postoje još mnoge aktivnosti koje su u planu u narednom periodu.

Koordinator i trener mlađih selekcija Marko Radosavljević napomenuo je da će se 30. jula održati tradicionalni turnir u okviru manifestacije „Dani Lajkovca“.

Odbojkašice Železničara

Upis novih članova 2010/2011 godište počinje u septembru u novoj sali srednje škole u Lajkovcu “ 17. septembar“.

U Železničaru se nadaju i novima članovima kako bi popunili igrački kadar, kao i novim pobedama kojim bi jurili najviša odličja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA