Kapiten KK Kolubara Nikola Simić o planovima u novoj sezoni KLS

Košarkaši Kolubare sredinom avgusta počeli su pripreme za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije. Tokom pauze došlo je do promena u klubu, otišlo je nekoliko iskusnih igrača, ali je ekipa pojačana sa više mladih košarkaša, istakao je kapiten kluba Nikola Simić. Kolubara ove godine proslavlja pola veka postojanja pa će, u skladu sa mogućnostima, biti obeležen ovaj značajan jubilej, a u planu su i prijateljske utakmice sa najuspešnijim srpskim klubovima.

Trening KK Kolubara

Košarkaši Kolubare počeli su pripreme za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije. Ovo je treća godina kako zeleno – crni igraju u ovom rangu takmičenja, a jedan od ciljeva je da klub ostvari isti ili bolji rezultat nego prošle godine.

Kapiten Kolubare Nikola Simić istakao da je druga sezona bila najteža a da ove predstojeća doneti uspehe. Posebno ga raduje činjenica što će utakmice biti igrane pred publikom.

Nikola Simić
Nikola Simić

Nikola Simić istakao je da će klub značajan jubilej, pola veka postojanja, proslaviti u skladu sa mogućnostima, a u planu je i prijateljska utakmica sa nekim od renomiranih klubova naše zemlje.

Nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije startuje početkom oktobra meseca, a košarkaši se pripremaju da ove sezone  nadmaše dosadašnje rezultate.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA