OŠ „Knez Lazar“ upisala 110 prvaka

Svi đaci će od 1. septembra ponovo sesti u školske klupe, a časovi će trajati 45 minuta. Direktori škola biće u obavezi da svake nedelje šalju izveštaje o situaciji u školama, pa je predlog da se na osnovu toga primenjuju različiti modeli, izjavila je Svetlana Novičić, pomoćnik direktora u ovoj obrazovnoj ustanovi.  Takođe, svi učenici prvog i drugog razreda dobiće besplatne knjige prema rasporedu koji je istaknut na sajtu škole. U planu je da učenici 3, 4, 5. i 6. razreda dobiju tablet uređaje sredstvima koji je obezbedio Grad Beograd.

OŠ Knez Lazar

Nakon godinu dana kovid režima učenici su od 1. septembra ponovo u svojim đačkim klupama.  Sve je spremno za početak nove školske godine. Jedinstveni plan nastavnih jedinica, mere zaštite ali i prijem đaka prvaka u OŠ „Knez Lazar“. Ove godine u prvi razred upisano je 110 učenika a pre prvog dana škole organizovani su roditeljski sastanci. Učenici su podeljeni u 4 razreda. Časovi će trajati 45 minuta, izjavila je Svetlana Novičić, pomoćnik direktora.

Svetlana Novičić
Svetlana Novičić

Svi učenici prvog i drugog razreda dobiće besplatne knjige prema rasporedu koji je istaknut na sajtu škole. U planu je da učenici trećeg, četvrtog, petog i šestog razreda dobiju tablet uređaje sredstvima koji je obezbedio grad Beograd.

OŠ Knez Lazar

Osnovna škola „Knez Lazar“ ima uspešnu saradnju sa predškolskom ustanovom „Rakila Kotarov Vuka“. Dve predškolske grupe  u popodnevnim satima borave u ovoj školi, i Svetlana Novičić se nada da će to biti jedan uvod za početak školske godine za predškolce koji će postati budući Knezovci.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA