Koktel OO Pokret socijalista u restoranu Posejdon

Opštinski odbor Pokreta socijalista Lazarevac organizovao je u restoranu „Posejdon“ koktel povodom Nove godine koja se proslavlja po julijanskom kalendaru. Protekla godina za ovu stranku je bila uspešna, urađena je revizija članstva a zajedno sa Srpskom naprednom strankom uspešno participira u vlasti u Lazarevcu, rekao je predsednik Opštinskog odbora Pokreta Vladimir Ilić.

Pokret socijalista se u proteklom periodu stabilizovao a nakon revizije članstva i potvrđeno je da ova stranka u Lazarevcu ima veliki broj članova i simpatizera. Sve što je obećano u predizbornoj kampanji građanima Lazarevca je i realizovano u saradnji sa koalicionim partnerima Pokreta, Srpskom naprednom strankom, smatra predsednik Opštinskog odbora Vladimir Ilić.

Vladimir Ilić, predsednik OO Pokret socijalista
Vladimir Ilić, predsednik OO Pokret socijalista

Pored članova i simpatizera Pokreta socijalista, koktelu u restoranu „Posejdon“ su prisustvovali i članovi drugih političkih opcija.

Novogodišne čestitke građanima uputio je ispred lajkovačkog odbora Pokreta socijalista Živorad Bojičić.

Živorad Bojičić, predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista
Živorad Bojičić, predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista

U narednom periodu Pokret socijalista Lazarevac će nastavljati da obavlja poslove vezane za socijalnu zaštitu a sa 100 članova će pružiti podršku predsedniku Ruske federacije Vladimiru Putinu koji će 17. januara posetiti našu zemlju. Koktelu u Lazarevcu prisustvovao je i lider Pokreta socijalista i aktuelni ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA