Kolubara se oglasila saopštenjem posle utakmice sa Čukaričkim

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Kolubaru sa 3:0 u 23. kolu Superlige Srbije. Fudbalski klub Kolubara oglasio se saopštenjem posle utakmice:
„Pobede i porazi su sastavni deo sporta pa i fudbala. Nekada pobediš, a da nisi ni zaslužio ili budeš poražen, a da si na terenu bio bolji. Mi čestitamo našim sportskim prijateljima iz Čukaričkog, ali gorak utisak na sve u našem klubu ostavila su dešavanja na stadionu Čukaričkog. Prosto, moramo glasno i jasno da se upitamo: da li mi nekome nešto dugujemo? Da li, možda, nekome smetamo? Na kraju, glasno postavljamo i pitanje: Da li se to na fudbalske terene Srbije vraćaju “pravila” u kojem caruju mračne sile, u kojima glavne uloge imaju kuvari lošeg ukusa, da li su režiseri, za temu izabrali baš Kolubaru?
Fudbalski klub Kolubara iza sebe ima 104 godine postojanja. Ima dušu, karakter. I kad se pobedjuje i kad se gubi. Ali, imamo i stav: nećemo da ćutimo kada nam otimate. Naše i samo naše!
Večeras je na Banovom brdu izvršena loša, mračna režija da se Kolubara ošteti. Perfidno sudjenje u kojem nam je isključen jedan od najboljih igrača i to zbog starta koji se nije ni koji se nije ni dogodio?! Nekoliko daleko vidljivijih prekršaja nad našim igračima, loši glumci po scenariju očajnih režisera nisu hteli da vide… Perfidno, kvarno, bezobrazno… Zašto? A, gle čuda, tokom sezone u našu korist dosudjen je samo jedan penal?! Kada je naš klub u pitanju, toliko je sve “čisto” da ni VAR sistem izlazi iz upotrebe. Ostajemo zabrinuti kada se Pankov “naslonio” na Milojevića, zašto VAR nije reagovao, zašto i kod navodnog faula nije bilo reakcije iz sobe kada je Simović poslat u svlačionicu… Nastavljamo hrabro i dostojanstveno ka svojim ciljevima. Poštujemo sve, ali hoćemo da i nas poštuju,a ne da nam otimaju teško zaradjeno. Uvažena fudbalska gospodo, Kolubara neće ulogu u mračnom fudbalskom filmu. Takav film nećemo ni da gledamo. Ako je moguće.
FK Kolubara“
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA