Paketi životnih namirnica za najugroženije članove OO invalida rada

Uz podršku GO Lazarevac i Saveta za socijalnu zaštitu Opštinska organizacija invalida rada, deliće pakete životnih namirnica svojim najugroženijim članovima. Paketi su podeljeni predstavnicima mesnih organizacija koji će izvršiti raspodelu, dok je za članove iz Lazarevca podela organizovana u prostorijama organizacije. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje realizuje Opštinska organizacija invalida rada kako bi pružila podršku članovima i olakšala njihov položaj.

Opštinska organizacija invalida rada pripremila je za najugroženije članove pakete životnih namirnica. U okviru svog programa pomoći organizovan je i odlazak na besplatne izlete i u banje. Članovi mogu nabaviti i ugalj na odloženo plaćanje.

Cilj je da pomoć stigne do svih članova sa najnižim primanjima kako bi im se olakšao položaj tokom predstojeće zime, istakao je Mumović.

Opštinska organizacija invalida rada okuplja blizu 1500 članova, a sve aktivnosti predviđene programom udruženja realizuju se i tokom najtoplijih letnjih dana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA