BeogradLazarevacVesti

„Kolubara Usluge“ obeležile slavu preduzeća u novim prostorijama

Sečenjem slavskog kolača, preduzeće „Kolubara Usluge“ obeležilo je slavu Svetog Trifuna po prvi put ove godine u novoj upravnoj zgradi.

Direktor ovog preduzeća Saša Jovičić čestitao je svim zaposlenima slavu i naglasio da pored slave ovo preduzeće ima još dva povoda za slavlje, to su preseljenje u novu upravnu zgradu i prvo pozitivno poslovanje „Kolubara Usluga“ na osnovu finansijskog izveštaja za prethodnu godinu.

„Kolubara Usluge“ obeležile slavu preduzeća u novim prostorijama
Saša Jovičić

Pozitivno poslovanje nije veliko, određene poteškoće i dalje postoje. Oduvek sam želeo da dokažem da „Kolubara Usluge“ mogu da žive od onoga što rade i zarade – naglasio je Saša Jovičić.

U novoj velelepnoj zgradi zaposleni na čelu sa predstavnicima rukovodstva i sindikata “Kolubara usluga“ su obeležili svoju slavu u prisustvu predstavnika GO Lazarevac, Sindikata “Kolubare“ i EPS-a, poslovnih saradnika i partnera. Tom prilikom direktor ovog preduzeća Saša Jovičić je čestitao zaposlenima i naglasio da ovo preduzeće ima razloga za slavlje.

Po tradiciji ovom prilikom izvršeno je osvećenje novih poslovnih prostorija “Kolubara usluga“, a zatim uz slavsku molitvu sečenje kolač, starešina Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija, otac Marko Mitić u svojoj besedi o značaju ovog praznika zahvalio se preduzeću “Kolubara usluge“.

„Kolubara Usluge“ obeležile slavu preduzeća u novim prostorijama

U novoj zgradi i sa stabilnim finansijskim osloncem zaposleni i rukovodstvo “Kolubara usluga“ sa novim optimizmom započinju novu finansijsku godinu, uvereni da su najteže godine prošlost i da će preduzeće nastaviti svoj razvoj i napredak.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA