BeogradLazarevacVesti

Koncert „Kolubarskog veza“ u Klubu za starija lica

U prostorijama Kluba za starija lica održan je završni koncert KUD-a „Kolubarski vez“. Oko 17 redovnih članova ove sekcije pripremili su sadržajan kulturno-umetnički program a posetioci, su između ostalog, mogli da pogledaju i radove koji nastaju u okviru radne terapije ovog kluba. Radna terapija igra ključnu ulogu u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja starijih lica, pružajući im priliku da se izraze kroz različite umetničke forme.

Kolubarski vez

Završni koncert Kulturno-umetničkog društva „Kolubarski vez“ održan je u prostorijama Kluba za starija lica. Uz pogaču i so, čestitke koje su sami izradili i poklanjali, učesnici programa i članovi kluba dočekali su svoje goste. Naši najstariji sugrađani i ovaj put potrudili su se da na koncertu predstave sve ono što su tokom godine radili i stvarali. Oko 17 redovnih članova ove sekcije s ljubavlju i posvećeno učestvuju u kreiranju programa a na priredbi su izvedena autorska dela samih članova.

Radna terapija

Poseban deo programa bio je posvećen radovima koji su nastali kroz radnu terapiju Kluba. Radna terapija igra ključnu ulogu u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja starijih lica, pružajući im priliku da se izraze kroz različite umetničke forme. Posetioci su sa oduševljenjem razgledali ove inspirativne radove, svedočeći kreativnosti i talenatima članova Kluba.

Ovaj događaj nije samo bio koncert, već i prilika da se zajednica okupi, deli radost umetnosti i podrži napore starijih sugrađana. Klub za starija lica nastavlja da bude centar pozitivnih aktivnosti i podrške, pružajući prostor za kulturno usavršavanje, druženje i izražavanje umetničkog duha.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA