BeogradLazarevacVesti

Mlađi pioniri Akademije sporta kvalifikovali su se u Kvalitetnu ligu

Mlađi pioniri, košarkaši Akademije sporta, kvalifikovali su se u Kvalitetnu ligu među 16 najboljih selekcija njihovog godišta. Oni su jedina ekipa iz Lazarevca koja je uspela da se rangira u Kvalitetnu ligu a od naredne godine Akademija sporta u našem gradu ugostiće ekipe kao što Partizan, Zvezda, Dinamik i mnoge druge. Tri kola pred kraj takmičenja mlađi pioniri uspeli su da se izbore za plasman u Kvalitetnu ligu i pokazali su da su stasali da igraju sa klubovima koji godinama važe za najuspešnije u ovom sportu, kaže Marko Gerasimović, trener Akademije sporta Lazarevac.

Akademija sporta

Mlađi pioniri košarkaške selekcije Akademije sporta Lazarevac postigli su značajan sportski uspeh, plasirali su se među 16 najboljih ekipa i osigurali mesto u prestižnoj Kvalitetnoj ligi. Ova mlada ekipa postala je jedini predstavnik opštine Lazarevac u ovom visokom rangu takmičenja, čime su potvrdili svoj izuzetan sportski talenat i posvećenost treninzima. Tri kola pre kraja takmičenja, mlađi pioniri su pokazali izuzetnu igru i odlučnost, obezbedivši plasman među najbolje. Njihov trener, Marko Gerasimović, ističe da su igrači Akademije sporta Lazarevac sada spremni da se suprotstave klubovima poput Partizana, Zvezde, Dinamika i mnogih drugih, koji već godinama dominiraju u ovom sportu.

Akademija sporta Lazarevac

Sledeće godine, Akademija sporta u našem gradu će ugostiti neke od najprestižnijih ekipa u zemlji, što će biti prilika za naše mlade igrače da steknu neprocenjivo iskustvo i pokažu svoj potencijal, rekao je Gerasimović.

Očekujemo da će ova vest obradovati ljubitelje košarke u Lazarevcu i podstaknuti interesovanje za ovaj sport među mladima, kaže trener Gerasimović.

Akademija sporta

Svi su nestrpljivi da vide kako će se mlađi pioniri Akademije sporta Lazarevac nositi sa izazovima Kvalitetne lige i kako će predstavljati svoj grad na visokom nivou takmičenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA