Konkurs Moderne galerije Centra za kulturu Lazarevac za izlagačku sezonu 2020. godine

Moderna galerija Centra za kulturu Lazarevac raspisuje konkurs za samostalne, autorske i grupne izložbe, kao i umetničke projekte za izlagačku sezonu 2020.godine. Prijave za konkurs sa potrebnom dokumentacijom poslati do 30. juna 2019. godine. Rezultati konkursa biće objavljeni tokom septembra 2019. godine.

Izložba "Elsi Inglis - srpska majka iz Škotske"

Prijava treba da sadrži:

1.    Opšte podatke o autoru (ime i prezime, adresa, e-mail, telefon i ukoliko postoji internet prezentacija)
2.    Koncept izložbe
3.    Fotografije radova koji bi bili izloženi i podaci o njima (naziv, tehnika, dimenzije ili trajanje i godina nastanka)
4.    Profesionalna biografija (duža verzija)
5.    Tehnička specifikacija (broj potrebnih postamenata, stakala, DVD plejer, tv ekran i dr.)
6.    Ukoliko je potrebno, linkove za dodatne zvučne, video i internet prezentacije
7.    Predlog dodatnih programa (ukoliko ih planirate) tokom trajanja Vaše izložbe – razgovor o izloženim radovima, javno vođenje kroz izložbu, radionica i sl.

Poželjno je da fajl prezentacije sa fotografijama bude u PDF formatu.

Poželjno je da prijave budu u elektronskom formatu.koje se šalju na mail: modernagalerijalazarevac@yahoo.com. Ukoliko ne postoji mogućnost elektronskog slanja, prijavu sa naznakom ZA KONKURS MODERNE GALERIJE možete poslati poštom  na sledeću adresu: Centar za kulturu u ulici Karađorđeva 29, 11550 Lazarevac, svakog radnog dana od 10-20 časova, subotom od 10-15 časova. Ukoliko prijavu dostavljate u štampanoj verziji, možete dostaviti i katalog neke od prethodnih izložbi.

Izložba Aleksandra Pavlića i Nataše Janković

Više informacija o izlagačkim uslovima galerije možete pronaći na sajtu Centra za kulturu Lazarevac, https://www.czklazarevac.rs/moderna-galerija ili na brojeve telefona 011/42 70 074 ili 060/ 67 67 636

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA