BeogradLazarevacVesti

Kraft piva i dobra muzika na ovogodišnjem Festivalu piva u Lazarevcu

U subotu 19. avgusta u Lazarevcu će biti održan peti po redu Festival zanatskog piva. Ove godine šest pivara predstaviće se ljubiteljima piva u Lazarevcu a među njima se posebno ističe i pivara Kabinet, sa jedinstvenim pivima i aromama, koja je od samog početka osnivanja festivala u našem gradu. Članovi Veća GO Lazarevac Jovana Davidovac i Nenad Bačanac obišli su pivaru koja se nalazi u neposrednoj blizini planine Kosmaj i upoznali se sa procesom proizvodnje a ujedno i najavili Festival piva koji će u subotu biti održan u Glavnoj ulici od 18 časova do 01 sat iza ponoći.

Poseta pivari Kabinet

Ljubitelji „tečnog hleba“ u subotu 19. avgusta imaće priliku da uživaju u raznolikosti pivskih ukusa kraft pivara koje će posetiocima Festivala zanatskog piva ponuditi kvalitetna piva od prirodnih sirovina. Na festivalu učestvuje šest pivara a svoju bogatu ponudu i raznolikost ukusa predstaviće i pivara „Kabinet“. Od 2012. godine ova pivara sa velikim uspehom proizvodi piva vrhunskog kvaliteta i različitih aroma i ukusa. Na mesečnom nivou ova pivara proizvede preko 40 hiljada litara piva a u Lazarevcu pivopije će uživati u dobro poznatom ukusu piva „Brka“, „SuperNova“, „Porter“, „Plavo“ i druga.

Festival će biti prava poslastica za sve ljude koji vole kvalitetno pivo i dobar provod, kaže Jovana Davidovac, članica Veča GO Lazarevac koja je iskoristila ovu priliku i pozvala ljude da posete festival i upoznaju se sa pivskom kulturom.

Jovana Davidovac
Jovana Davidovac

Najavila je i bogat muzički program koji je neizostavan kada su u pitanju ovakvi festivali a uz najbolja piva domaćih kraft pivara uživaćemo u muzici DJ Vlade i bendovima „Britke sablje“ i „Odliv mozgova“.

Festival zanatskog piva u Lazarevcu predstavlja nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje pivske kulture. I ove godine festival pruža priliku da posetioci istraže bogatstvo različitih pivskih ukusa i aroma.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA