Kreativna radionica o muzičkim instrumentima u Modernoj galeriji

Muzika i muzički istrumenti bili su nova tema kreativne radionice koju je u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac organizovao akademski vajar Dušan Rajšić za mališane iz vrtića „Dečije carstvo“ Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“. Predškolci su slikali bojanke, pravili lutke i instrumente od papira, a imali su priliku i da nauče o reciklaži i kako da od odbačenih materijala naprave delove za lutke koje su nastale tokom ove radionice.

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac akademski vajar Dušan Rajšić sproveo je još jednu edukativnu radionicu. Predškolci su ovaj put uz igru i maštu učili o muzici i upoznavali se sa muzičkim instrumentima. Čas likovne kulture jeste animacija, kao samo likovno delo, izjavio je akademski vajar Dušan Rajšić.

Mališani iz vrtića „Dečije carstvo“ Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ bila su zadovoljni radionicom. Oni su naučili koji sve instrumenti postoje i kako se koriste.

Deca su sa radionice otišla u dobrom rasoploženju i novim znanjem o muzici i muzičkim instrumentim.  Cilj radionice je bio podsticaj njihove kreativnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA