KUD „Diša Đurđević“ organizuje koncert za Kostu Leševića

KUD „Diša Đurđević“ iz Vreoca organizuje humanitarni koncert za Kostu Leševića, dečaka iz Lazarevca. Koncert će biti održan u subotu 03. septembra od 18 časova na platou novog trga ispod Rudarske česme. Pored domaćina, na koncertu će nastupiti i gosti iz Ljiga, Despotovca i Resavice. Sva prikupljena sredstva biće donirana u humanitarne svrhe za Kostu Leševića iz Lazarevca.

Kosta Lešević

Članovi KUD-a „Diša Đurđević“ iz Vreoca odlučili su da koncertom koji će biti odžan 03. septembra pokušaju da prikupe deo novca za lečenje malog Koste Leševića iz Lazarevca. Ovo nije prvi humanitarni koncert koji društvo organizuje a ovog put na koncertu će učestvovati i gosti iz Ljiga, Despotovca i Resavice.

Anđela Mitrić
Anđela Mitrić

Koncert će biti održan na platou novog trga ispod Rudarske česme od 18 časova. Članovi KUD-a  pozivaju sugrađane da se u što većem broju odazovu i svojim dobrovoljnim prilozima pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje Koste Leševića. Kosti je na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“ dijagnostikovana atrofija malog mozga i redukcija volumena supratentorijalne bele mase. Sredstva su potrebna za fizikalne terapije, rehabilitacije u zemlji i inostanstvu, logopedske i defektološke tretmane, senzorne i psihomotoričke vežbe, hipoterapije, specijalističke preglede,ortopedska pomagala, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA