BeogradLazarevacSportVesti

Održan Kulturno-sportski dan i bazar za Stefana Stepića

U Gradskom parku održan je treći Kulturno-sportski dan i humanitarni bazar za našeg sugrađanina Stefana Stepića u okviru manifestacije „Kulturno leto“, koji je organizovao Centar za kulturu Lazarevac. Ova inicijativa okupila je brojna sportska udruženja, koja su imala priliku da promovišu svoje aktivnosti a Poliklinika „Nikodijević“ pružila je besplatne preglede posetiocima. Manifetsaciju je podržao i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević.

Gradski park u nedelju bio je mesto solidarnosti, ljubavi i sporta. Na jednom mestu okupili su se sportski radnici, klubovi i udruženja koji su posetiocima prezentovali svoje veštine i predstavili svoje sportove a deo manifestacije bio je posvećen i prodajnom bazaru koji je organizovan za dečaka Stefana Stepića. Organizator ove manifestacije je Centar za kulturu koji je u okviru programa „Kulturno leto“ već treću godinu zaredom organizovao ovaj dan, čime je i zvanično završen ovaj program.

Zajednička ideja Centra za kulturu i Forma fit fitnes kluba imala je za cilj da na jednom mestu okupi sve ljude koji vole sport, a od prošle godine, ovaj dan ima i humanitarni karakter jer se u okviru manifestacije organizuje i prodajni bazar. Ove godine u programu je učestvovalo 10 sportskih klubova i udruženja a posetioci su mogli da se upoznaju sa karateom, rukometom, školicama sporta i plesa i brojnim drugim aktivnostima.

Manifestaciju je posetio i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević koji je pohvalio organizaciju i izrazio svoje želje za brz oporavak Stefana Stepića. On je takođe izrazio nadu da će sledeće godine Stefan biti u mogućnosti da se uključi u program ove manifestacije.

Manifestaciju su zajedno organizovali Centar za kulturu i Forma Fit fitnes klub. Ovaj događaj je ponudio savršen spoj kulture, sporta i humanosti, naglašavajući važnost zajedništva i podrške za one kojima je to najpotrebnije. Kulturno-sportski dan i humanitarni bazar postao je tradicionalna manifestacija koja inspiriše lokalnu zajednicu na solidarnost i pozitivan duh.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA