BeogradLazarevacVesti

Učenički parlament Gimnazije organizovao humanitarni Pab kviz za Janu Simić

Učenički parlament lazarevačke Gimnazije organizovao je humanitarni kviz u kafeu „Darkwood Pub“. Sav prihod od kotizacije i priloga namenjen je za lečenje učenice Jane Simić. Učešče u kvizu uzelo je oko 60 takmičara. Pab kviz činilo je deset rundi i isto toliko oblasti sa po sedam pitanja a učesnici za najviše tačnih odgovora pobednici su takmičenja.

Pab kviz Gimnazija

Učenički parlament lazarevačke Gimnazije organizovao je humanitarni kviz u kafeu „Darkwood Pub“ kako bi prikupili sredstva za lečenje svoje drugarice, Jane Simić. Ovaj plemeniti događaj privukao je pažnju zajednice i okupio oko 60 takmičara u svrhu podrške Jani. Sav prihod od kotizacija i priloga na ovom humanitarnom događaju namenjen je finansijskoj podršci za lečenje Jane Simić. Ova inicijativa učeničkog parlamenta lazarevačke Gimnazije nije samo pružila materijalnu podršku Jani Simić, već je takođe naglasila važnost solidarnosti i podrške učenicima u teškim trenucima.

Kviz je obuhvatao deset rundi i isto toliko oblasti, svaka sa po sedam pitanja, pružajući učesnicima priliku da pokažu svoje znanje iz različitih oblasti. Nakon uzbuđujućeg takmičenja, pobednici su proglašeni među ekipama koje su dale najviše tačnih odgovora.

Ovaj događaj će ostati zabeležen kao primer kako se zajednica može ujediniti radi humane svrhe i kako se učenički parlament lazarevačke Gimnazije, zajedno sa svim učenicima, može osloniti na svoju zajednicu u trenucima kada je to najvažnije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA