BeogradVesti

Kupovina uz senior karticu

Senior klub trenutno ima 150 000 članova, a taj broj se iz dana u dan povećava, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom posete maloprodajnom objektu kompanije “Aroma“.  Gradonačelnik je dodao da se popusti mogu ostvariti u više od 400 prodajnih objekata.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas je u društvu penzionera posetio novi maloprodajni objekat kompanije „Aroma” u Mileševskoj i još jednom se uverio kako u praksi funkcioniše kupovina uz senior karticu. Događaju je prisustvovala i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Nataša Stanisavljević
Nataša Stanisavljević

Za nešto više od mesec dana ovako veliki broj članova govori koliko je to prava stvar koju smo uradili. Na ovaj način naši najstariji sugrađani imaju pravo na veliki broj popusta u više od 400 maloprodajnih objekata u celom gradu, a svakodnevno se povećava broj objekata ovog sistema – naveo je Mali.

Prema njegvoim rečima, kada se saberu svi popusti to je možda 13 ili 14 penzija za naše penzionere i to je naše veliko hvala za sve što su uradili za naš grad.

Mi ćemo nastaviti sa primenom ovog programa. Pozivam penzionere i kompanije da nam se pridruže u ovom programu kako bismo iz dana u dan imali veći broj maloprodajnih mesta, ali i veći broj penzionera u ovom programu – naglasio je gradonačelnik.

Penzionerka Ljiljana Kamberi je danas, na dan svoje porodične slave, rešila da iskoristi popuste i uz senior karticu kupi sve ono što joj je neophodno. Ona je naglasila da senior kartica mnogo znači svim penzionerima, pogotovo onima koji imaju male penzije.

Mi to vrlo rado koristimo zbog velikog broja popusta i zato veliko hvala svima iz Grada Beograda koji su zaslužni za njihovo uvođenje – rekla je ona.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA