BeogradLazarevacSportVesti

Lazarevački bokser Milan Vranković uskoro na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu

Mladi lazarevački bokser Milan Vranković postiže sve zapaženije rezultate u svojoj profesionalnoj karijeri.

Milan Vranković

Milan, koji je član Bokserskog kluba Kolubara i deo Marčeta tima, nedavno je bio učesnik Svetskog prvenstva koje je održano u Rusiji a takođe se takmičio i na Balkanskom prvenstvu u Antaliji. Ovaj dvadesetogodišnjak bio je vicešampion Srbije i prvak Beograda. Milana uskoro očekuje nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu, u kategoriji do 69 kilograma, koji će biti održan u Londonu od 13. do 21. marta.

Milan Vranković
Milan Vranković

Milan Vranković od malih nogu je u sportskim vodama. On je u početku trenirao borilačku veštinu MMA. Boksom je počeo da se bavi spontano, pre nekoliko godina i shvatio da se u ovom sportu najviše pronalazi. Milan je i član reprezentacije Srbije i kaže da mu to daje veliki podstrek za još bolje rezultate.

U dosadašnjoj karijeri ovaj Lazarevčanin je bio na Svetskom i Balkanskom prvenstvu, vicešampion je Srbije i prvak Beograda. Milan je član Bokserskog kluba Kolubara a deo je i čuvenog Marčeta tima. Ovog boksera čekaju važna takmičenja u narednom periodu. Milan će nastupiti na turniru u Republici Srpskoj i to će biti uvertira za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji počinje sredinom marta.

bokser olimpijac

Olimpijska škola boksa Marčeta tim, koju vodi proslavljeni Mane Marčeta postoji oko tri godine i Milan Vranković je deo ove uspešne ekipe. Cilj Marčeta tima je da od najranije dobi kod dece razvije potrebu za zdravim stilovima života ali i da iznedri nove šampione. Treninzi se održavaju na Tašmajdanu.

Matični klub Lazarevčanina i reprezentativca Srbije Milana Vrankovića, Bokserski klub Kolubara, poziva sve sugrađane da se prijave i treniraju ovu borilačku veštinu. Treninzi se održavaju ponedeljkom u 18 i 30 i sredom i petkom od 21 čas.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA