Predstava “Balava” 18. februara u Centru za kulturu

Februarski program Centra za kulturu Lazarevac obeležiće predstava “Balava” u kojoj igraju glumice Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Jovana Belović i Isidora Simijonović. Ovaj komad na programu je 18. februara od 20 časova a ulaznice po ceni od 1000 i 800 dinara već su u prodaji.
Predstava Balava
Predstava Balava

Ustanova je prilikom kreiranja programa za ovaj mesec mislila i na najmlađu publiku, koja je trenutno na raspustu, pa će skoro svakog dana u terminu od 18 časova ova publika uživati u filmskim ostvarenjima prilagođenim za njihov uzrast. U Modernoj galeriji biće otvorena izložba “Šest godina u Tokiju” a za ljubitelje “Azre” pripremljena je promocija knjige “Između krajnosti” autora Ivana Ivačkovića, rekla je za našu TV Stela Stanišić, direktorka Centra za kulturu.

Stela Stanišić
Stela Stanišić

Bioskopski program sadržajan je i ovog meseca. Tokom raspusta, najmlađa publika imaće priliku da pogleda reprizu najznačajnijih filmskih ostvarenja po povlašćenoj ceni od 200 dinara. U svetskim i domaćim ostvarenjima uživaće i oni stariji, a često Lazarevčani imaju priliku da određene filmove pogledaju i pre beogradske premijere.

Centar za kulturu Lazarevac

Publika Centra za kulturu redovan je posetilac i Moderne galerije, koja će svoj izlagačku sezonu otvoriti izložbom Milenka Stevanovića “Šest godina u Tokiju”. Što se čitalačke publike tiče tribinski deo biće organizovan povodom promocije knjige “Između krajnosti” autora Ivana Ivačkovića 05. februara od 18 časova.

U cilju poboljšanja svojih usluga i privlačenja nove publike,  zaposleni u Centru za kulturu trude se da isprate i tehnološke i tehničke inovacije, pa će do kraja marta biti nabavljen i 3D modulator za projekciju filmova a novac za nabavku najsavremenije opreme obezbedila je opština Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA