Lazarevački penzioneri na Zlatiboru

U pratnji državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede Darka Božića, lazarevački penzioneri posetili su planinu Zlatibor. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju lazarevački penzioneri imaju zahvaljujući opštini Lazarevac, koja je realizovala ovaj izlet. Tokom zime za penzionere će biti organizovane razne aktivnosti, preventivni pregledi, sportske i kulturne manifestacije, rekao je državni sekretar Darko Božić. Predsednik lazarevačkih penzionera Slobodan Petrović rekao je prilikom posete Zlatiboru da je saradnja sa opštinom Lazarevac izvanredna i da će u narednom periodu biti nastavljena realizacija programa ovog udruženja.

Lazarevački penzioneri proteklog vikenda družili su se na Zlatiboru. Kako bi bili aktivni i u trećem dobu zahvaljujući Vladi RS, Gradu Beogradu i opštini Lazarevac, penzioneri su tokom ove godine bili na nekoliko izleta širom naše zemlje a ovu turističku destinaciju posetili su u pratnji državnog sekretara Darka Božića. On je ovom prilikom rekao da i u narednom periodu naše najstarije sugrađane očekuju brojni programi koji će biti realizovani a sve u cilju da penzioneri ispune svoje vreme, više se druže i budu što aktivniji.

Darko Božić, državni sekretar
Darko Božić, državni sekretar

Predsednik lazarevačkog Udruženja penzionera Slobodan Petrović rekao nam je da je saradnja sa opštinom na zavidnom nivou, kao i sa svim mesnim odborima ove organizacije. Lazarevački penzioneri u prethodnom periodu obeležili su manifestaciju “Oktobar, mesec starih” i realizovali veći deo plana i programa.

Slobodan Petrović
Slobodan Petrović

Na Zlatiboru je održan seminar za predsednike svih mesnih odbora a po rečima Miloša Jankovića potpredsednika opštinske organizacije Udruženja penzionera do kraja godine biće podeljeno oko 200 paketa namirnica najugroženijim članovima. On se ovom prilikom zahvalio opštini i svim privrednim subjektima koji pomažu rad ove organizacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA