LazarevacSportVesti

Legende boksa Kačar i Vujković u poseti Lazarevcu

U sklopu promocije Svetskog prvenstva u boksu, koje će se naredne godine održati u Beogradu, legende ovog sporta i osvajači brojnih evropskih i svetskih medalja, Tadija Kačar i Dragan Vujković, posetili su Gradsku opštinu Lazarevac i Bokserski klub Grejtest. U sali predsedništva legende boksa ugostio je predsedenik opštine Bojan Stević sa saradnicima. On je izrazio zadovoljstvo posetom legendi našem gradu i klubu Grejtest i naglasio da se trud i rad lazarevačkih boksera isplatio a da su to prepoznali i Kačar i Vujković.

Sala Predsedništva

U susret Svetskom prvenstvu u boksu, koje će naredne godine biti održano u Beogradu, proslavljeni bokseri i osvajači brojnih medalja sa evropskih i svetskih nadmetanja Tadija Kačar i Dragan Vujković posetili su Lazarevac. U ime rukovodstva opštine, njih je ugostio predsednik opštine Bojan Stević koji se zahvalio dvojici velikih šampiona na dolasku. Stević kaže da njihova poseta ima veliki značaj, te da opština Lazarevac i bokserski klub Grejtest ne ulažu uzaludno napore da bi ovaj sport imao još veću popularnost i izrodio nove šampione.

Bojan Stević
Bojan Stević

Proslavljeni Tadija Kačar zahvalio se na prijemu predsedniku Bojanu Steviću i njegovom zameniku Tomislavu Rikanoviću i pozvao mlade da treniraju boks. Ovaj sport je aktivnost koja daje i oplemenjuje mnoge osobine koje mladi ljudi treba da usavrše, koje će im biti korisne kroz život i iskušenja koja su pred njima.

Tadija Kačar i Dragan Vujković
Tadija Kačar i Dragan Vujković

Legenda boksa Dragan Vujković izrazio je zadovoljstvo posetom Lazarevcu. Kaže da je došao da pruži podršku Nemanji Stoliću koji trenira mlade sportiste i dodao da će u narednih nekoliko meseci on biti taj koji će obučavati mlade boksere.

Legendarni bokseri u Lazarevcu

Svetska bokserska federacija odlučila je na sastanku, početkom godine, da se Beogradu dodeli organizacija Svetskog prvenstva 2021. godine. Naša prestonica poslednji put je bila domaćin ovog takmičenja 1978. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA