Legende boksa trenirale u BK Grejtest

Legende jugoslovenskog i srpskog boksa Tadija Kačar,  Dragan Vujković i Mirko Puzović posetili su Bokserski klub Grejtest i prisustvovali su jednom treningu u prostorijama kluba. Oni su se ovom prilikom obratili mladim sportistima i govorili o svojim uspešnim karijerama tokom kojih su osvojili brojne medalje. Ovo je bila dobra prilika da bokseri koji treniraju u klubi Grejtest iz prve ruke, od pravih asova ovog sporta čuju savete kako biti bolji sportista i koliko je važno istrajati u onome što radiš.

Legende boksa u BK Grejtest

Tri velikana boksa Tadija Kačar, Dragan Vujković i Mirko Puzović promovišu predstojeće Svetsko prvenstvo u boksu koje će se naredne godine održati u Beogradu. Oni su ovom prilikom održali i javni čas mladim sportistima i preneli im dragocena iskustva koja su sticali kroz svoje bogate karijere tokom kojih su osvajali medalje na velikim takmičenjima.

BK Grejtest

Čuveni Mirko Puzović mladima je poručio da zacrtaju sebi cilj i slušaju svoje trenere. Puzović ističe da je zadovoljan onim što je video u Lazarevcu, velikim brojem mladih i perspektivnih sportista, ali i uslovima koje imaju u klubu Grejtest.

Mirko Puzović
Mirko Puzović

Treningu Bokserskog kluba Grejtest prisustvovao je pomoćnik predsednika Gradske opštine Lazarevac Đorđe Maksimović. On je istakao da, kada ovakve legende posete klub, obaveza lokalne samouprave je da oni primete da klub Grejtest ima podršku opštine Lazarevac.

Đorđe Maksimović
Đorđe Maksimović

Poseta Kačara, Vujkovića i Puzovića klubu, dokaz je da se bokseri Grejtesta nalaze na pravom putu, rekao je Nemanja Stolić, koji nije krio zadovoljstvo susretom svojih boksera sa legendama ovog sporta.

Nemanja Stolić
Nemanja Stolić

Bokserski klub Grejtest kandidovao se za organizaciju juniorskog prvenstva Srbije, koje će se naredne godine održati u Lazarevcu.

BK Grejtest

Do tada, ovi mladi i uporni bokseri, uz pomoć svojih trenera, naporno vežbaju kako bi jednog dana bili u prilici da se bore za najsjajnije medalje i poručuju da su na dobrom putu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA