Manifestacija ”Dan pčelarstva Kolubara 2019” u prvoj nedelji septembra

Po 26. put u prvoj nedelji septembra održaće se tradicionalna manifestacija ”Dan pčelarstva Kolubara 2019” . Manifestaciju organizuje udruženje pčelara ”Budućnost” Lazarevac, uz podršku GO Lazarevac. Član Izvršnog odbora SPOS-a Goran Čakardić pozvao je izlagače, pčelare i ljubitelje meda da posete ovu manifestaciju.

Više od četvrt veka, od 1994 godine organizuje se početkom septembra manifestacija posvećena pčelarima, proizvodima od meda, pčelarskoj opremi i njenom veličanstvu pčeli. U pitanju je jedna od  najcenjenijih izložbi u Srbiji, jer Lazarevac, kao mala sredina, ima veliki broj pčelara, a njihovo udruženje je  jedno od najbolje organizovanih u našoj lokalnoj sredini. Uprkos jednoj od najlošijih pčelarskih godina i ovoga puta manifestacija će biti organizovana.

Radovi u pčelinjaku tokom marta

Pored toga što će posetioci tokom manifestacije moći da kupe pčelinje proizvode zagarantovanog porekla i kvaliteta po tradiciji i ove godine od posebnog značaja će biti njen edukativni deo tokom koga će pčelari uz savete eminentnih predavača razmeniti svoje bogato znanje i iskustvo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA