VestiZanimljivosti

Manifestacija “Drina je smisao života”

Državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević otvorio je osmu regatu na mirnim vodama Zvorničkog jezera u okviru manifestacije “Drina je smisao života“.

Poslednji dan manifestacije „Drina je smisao života” protekao je u znaku osme malozvorničke regate koja je održana na Zvorničkom (Drinskom) jezeru, od Velike Reke do Sakara, u dužini od 22 kilometra.

Osmu regatu na mirnim vodama Zvorničkog jezera otvorio je državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević.

Bojan-Stevic
Bojan Stević

Vlada Srbije je odvojila značajna sredstva za uređenje podzemnog grada i na taj način će podržati napore koje opština Mali Zvornik kontinuirano ulaže u unapređenje turističkih potencijala ovog kraja – istakao je Stević.

Drina je jedan od najvećih turističkih potencijala Srbije i jedna od najlepših reka u Evropi. Teritorija oko Drine bogata je atraktivnom turističkom ponudom, lepotom, manastirima, etno selima i domaćinstvima. To su atrakcije koje najviše privlače turiste. Zato je turizam velika razvojna šansa čitavog ovog kraja“, rekao je Stević.

Vlada Srbije je odvojila značajna sredstva za uređenje podzemnog grada i na taj način ce podržati napore koje opština Mali Zvornik kontinuirano ulaže u unapređenje turističkih potencijala ovog kraja.

Turizam je jedna od najbrže rastućih grana privrede u Evropi. Razvoj turizma u Malom Zvorniku vidimo kao šansu za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, posebno za mlade – istakao je državni sekretar Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA