Međunarodni Vidovdanski turnir “Lazarevac open 2019”

Na pomoćnom stadionu Fudbalskog kluba Kolubara, u subotu 22. juna, održan je prvi Međunarodni Vidovdanski turnir „Lazarevac open 2019“ u malom fudbalu za dečake koji su 2009. i 2010. godište. Na turniru je učestvovalo 16 ekipa a u obe kategorije pobedio je Partizan dok je treće mesto pripalo ekipama Kolubare. Organizator i domaćin turnira bila je Akademija fudbala „Lazarevac“.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu bio je tradicionalna sportska manifestacija ranijih godina koja je okupljala veliki broj ekipa ali i publike. Na ideju da obnove Vidovdanski turnir došli su sportski radnici Akademije fudbala „Lazarevac“ pa je proteklog vikenda na pomoćnom stadionu Kolubare 16 ekipa učestvovalo na takmičenju. Namera organizatora je da turnir postane tradicionalni. Među gostima bili su igrači iz Brčkog a dogodine će na turniru učestvovati i fudbaleri iz Nemačke.

U saradnji Akademije fudbala „Lazarevac“ i Fudbalskog kluba Partizan, krajem avgusta u Lazarevcu će biti organizovan Crno – beli vikend. Učešće na ovoj manifestaciji mogu da prijave sva deca iz Lazarevca i okolnih mesta. U planu je da treninge drže treneri Partizana a ugovor o ovoj manifestaciji će biti potpisan u narednih nekoliko dana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Međunarodni Vidovdanski turnir “Lazarevac open 2019”

  • 26. juna 2019. at 23:54
    Permalink

    Samo da vas ispravim,najbolji strelac turnira za 2010 je bio Vasilije Djuranovic i dobio je pehar za to.I bi je proglasen na turniru za to!Ako mozete da ispravi to?

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA