BeogradLazarevacVesti

MEI TA – Dan otvorenih intervjua u Lazarevcu

Za sve zainteresovane lazarevčane kompanija Meita iz Bariča organizovala je Dan otvorenih intervjua u lazarevačkom Centru za kulturu. Kroz kratku prezentaciju predstavnici kompanije upoznali su kandidate sa radom ove firme, a zatim su svi prisutni mogli da obave razgovore i predaju svoje radne biografije.

MEI TA - Dan otvorenih intervjua u Lazarevc

Meita trenutno zapošljava nešto više od 1000 radnika, a kako je planirano do kraja juna zaposliće još 650 i to samo za prvu od dve fabrike, koliko ih je planirano u Bariču. Na razgovoru za posao bilo je 650 kandidata.

MEI TA - Dan otvorenih intervjua u Lazarevc

Dan otvorenih intervjua kompanija Meita organizovala je za sve stanovnike opštine Lazarevac zainteresovane da svoje zaposlenje pronađu u ovom gigantu, koji je lider u oblasti proizvodnje komponenti za izradu čeličnih turbopunjača i kućišta turbina.

MEI TA - Dan otvorenih intervjua u Lazarevc

Andrej Ðujić, menadžer odeljenja za ljudske resurse u kompaniji „Mei Ta“ istakao je da je zainteresovanost stanovnika Lazarevca iznad svih očekivanja.

MEI TA - Dan otvorenih intervjua u Lazarevc
Andrej Đujić

Događaju su prisustvovali predstavnici GO Lazarevac na čelu sa predsednikom Bojanom Sinđelićem, direktor JP EPS Milorad Grčić, državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević i član veća GO Obrenovac zadužen za privredu Predrag Jovanović koji je istakao značaj Meite za razvoj Obrenovca, i pozvao sve građane Lazarevca da konkurišu.

MEI TA - Dan otvorenih intervjua u Lazarevc
Bojan Sinđelić

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić istakao je da će i na ovaj način biti smanjen broj nezaposlenih u Lazarevcu.

Broj onih koji su samo u prvom satu konkurisali za zaposlenje u kompaniji Meita govori o zainteresovanosti lazarevčana i njihovoj želji da svoju egzistenciju obezbede radom u ovom svetskom gigantu.

Kompanija u ovom trenutku traži najveći broj radnika u proizvodnom procesu. Prilika će biti pružena i ljudima koji nemaju  radno iskustvo, jer će svakako proći trenažni proces i obuku u ovom kompaniji. Rad, disciplina i poštovanje propisa, posebno onih koji se tiču bezbednosti, jedini su uslovi koji se postavljaju pred zaposlene u Kompaniji Meita. Dan otvorenih intervjua biće uskoro organizovan i u opštini Ub.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA