BeogradLazarevacPolitikaVesti

Predsednik DSS Miloš Jovanović posetio Lazarevac

Predsednik Demokratske stranke Srbije i kandidat te partije za gradonačelnika Beograda Miloš Jovanović posetio je Lazarevac i tom prilikom poručio građanima da u mnoštvu kandidata i lista na predstojećim izborima 4. marta glasaju za one opcije koje imaju realne planove i programe za razvoj prestonice.

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović posetio Lazarevac

Jovanović je istakao da DSS ostaje veran svojoj inicijativi za decentralizaciju Beograda i naglasio da je to posebno bitno za prigradske opštine među kojima je i Lazarevac. Jovanović je tom prilikom posetio biblioteku “Dimitrije Tucović“ i ovoj ustanovi poklonio knjige istoričara Miloša Kovića.

Predsednik DSS Miloš Jovanović posetio Lazarevac

Tokom posete Lazarevcu  predsednik Demokratske stranke Srbije i kandidat te partije za gradonačelnika Beograda Miloš Jovanović obratio se novinarima i poručio lazarevčanima da prate programe svih stranaka i naglasio da je DSS uvek izlazio sa konkretnim programima.

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović posetio Lazarevac
Miloš Jovanović

Smatram da treba da ostavimo lazarevčanima da odluče da li da budu zasebne jedinice lokalne samouprave i da svoju sudbinu preuzmu u svoje ruke ili da nastave da obitavaju pod krovom Beograda – dodao je Jovanović.

Tokom posete lazarevačkoj biblioteci Jovanović je posebnu pažnju posvetio kulturi i ukazao na značaj njenog razvoja.

Jovanović je pozvao građane Lazarevca da dobro razmisle i 4. marta među mnogobrojnim listama glasaju za DSS kao stranku koja ima svoj program i plan razvoja glavnog grada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA