BeogradLazarevacVesti

Na Radničkim sportskim igrama u Haniotiju, sedam medalja za medicinare

Na 20. Internacionalnim radničkim sportskim igrama, koje su održane u Haniotiju u Grčkoj, ekipa grane zdravstva osvojila je ukupno sedam medalja, tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje. Veći deo ekipe činili su zaposleni u Domu zdravlja u Lazarevcu. Učešće na ovogodišnjim igrama uzelo je preko 350 takmičara. Zlatne medelje osvojene su u disciplinama bacanje trojki, u ženskom plivanju i ženskom pikadu, dok je srebrna medalja pripala odbojkašicama, rekla je u fono izjavi za RTV GEM Suzana Stoisavljević, PR Doma zdravlja u Lazarevcu i selektor ekipe.

Na 20. Internacionalnim radničkim sportskim igrama, koje su održane u Haniotiju, ekipa grane zdravstva je ostvarila izvanredan uspeh, osvojivši ukupno sedam medalja. Ova izuzetna postignuća u sportu donela su im tri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri bronzane medalje. Važno je napomenuti da je veći deo ove ekipe činilo osoblje iz Doma zdravlja u Lazarevcu. Tri zlatne medalje su osvojene u disciplinama bacanja trojki, u ženskom plivanju i ženskom pikadu, dok su odbojkašice iz ekipe zasluženo osvojile srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojene su u disciplinama trčanje na 100 metara muškarci, šahu i skoku u dalj za muškarce.

Ekipa je ponosno predstavljala svoju profesiju i zemlju na ovogodišnjim igrama, na kojima je učestvovalo preko 350 takmičara.

Suzana Stoisavljević, PR Doma zdravlja u Lazarevcu i selektor ekipe, je izjavila za RTV GEM da su ove medalje rezultat predanosti svih članova ekipe i zahvalila im se na učešću koje su uzeli na radničkim igrama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA