BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Nagrađeni Vukovci i učenici generacije

U sali skupštine GO Lazarevac organizovan je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su nosioci Vukovih diploma i učenici generacije. Predsednik opštine Bojan Stević uručio je učenicima prigodne poklone i poželeo im puno uspeha u životu. Ove godine na teritoriji GO Lazarevac ukupno je 67 učenika sa Vukovom diplomom, od toga njih 13 su u svojim školama izabrani za đake generacije. Oni su od opštine na poklon dobili knjige, tablete i laptop računare. Kao i prošle godine GO Lazarevac nagradiće najbolje učenike novčanim nagradama, po 60 hiljada dinara dobiće Vukovci a 70 hiljada dinara učenici generacije, rekao je Stević.

U sali skupštine Gradske opštine Lazarevac danas je održan svečani prijem za izuzetne učenike osnovnih i srednjih škola koji su postigli odlične uspehe tokom školovanja ali i na takmičenjima. Svečanost je organizovana povodom dodele Vukovih diploma i priznanja učenicima generacije. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević uručio je prigodne poklone i čestitao nagrađenim učenicima na njihovim izvanrednim postignućima. Ove godine, na teritoriji opštine Lazarevac, ukupno 67 učenika je nagrađeno Vukovim diplomama, od kojih je njih 13 izabrano za đake generacije u svojim školama.

Svi nagrađeni učenici su dobili vredne poklone koje je obezbedila opština, među kojima su knjige, tableti i laptop računari. Stević je istakao da će opština Lazarevac, kao i prethodne godine, dodatno nagraditi najbolje učenike novčanim nagradama. Učenici koji su osvojili Vukove diplome biće nagrađeni sa po 60 hiljada dinara, dok će učenici generacije dobiti nagradu od 70 hiljada dinara.

Ova svečanost nije samo prilika za dodelu nagrada već i za promovisanje važnosti obrazovanja i postizanja visokih standarda u školstvu. Opština Lazarevac ponosna je na svoje mlade talente i čini sve da ih podrži i ohrabri u njihovim budućim akademskim i životnim poduhvatima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA