Najmlađi iz naselja Topolnjak dobili igralište Topolica

U Lazarevcu je otvoreno još jedno savremeno dečije igralište. Ovoga puta mališani MZ „Dule Karaklajić“ dobili su svoj prostor za igru sa najsavremenijim mobilijarom i zaštitnom podlogom. Igralište je dobilo naziv Topolica.

Nakon otvaranja dečijeg igrališta „Brodić“ i dečijeg igrališta „Parkić“, koja su otvorena početkom ovog meseca, mališani iz Mesne zajednice „Dule Karaklajić“ dobili su novi prostor za igru. Novoizgrađeno dečije igralište „Topolica“ nalazi se u naselju Topolnjak, poseduje najsavremeniji mobilijar za igru dece, koji zadovoljava najzahtevnije standarde koji tretiraju bezbednost mališana.

Kao i sva prethodna igrališta i ovo će biti pokriveno video nadzorom. Novoizgrađena igrališta deo su projekta lazarevačke lokalne vlasti koji ima za cilj da svaki mališan, bez obzira na mesto življenja dobije svoj kutak za igru. Ovaj projekat se nastavlja sledeće nedelje kada će u seoskim sredinama biti otvorena još dva nova dečija igrališta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Najmlađi iz naselja Topolnjak dobili igralište Topolica

  • 23/08/2019 at 08:18
    Permalink

    Predlažem da ponovo odete do igrališta i da uslikate i usnimite pikavce i sav ostali otpad oko sprava za igru. Glavno pitanje: može li se očistiti otpad iz glave.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA