Potpisivanje ugovora za upis dece u vrtiće do 16. avgusta

U predškolskoj ustanovi ”Rakila Kotarov Vuka” danas i u petak roditelji mogu potpisati ugovore za upis dece u vrtiće. Ugovori se mogu potpisati od 8 do 12 časova u kancelariji sekretara Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka”. Koordinatorka za medije Predškolske ustanove Ana Stašević najavila je da se očekuje i drugi upisni krug nakon 16. avgusta, ukoliko ostane slobodnih mesta.

Roditelji čija su deca, nakon završenog konkursa dobila mesto u vrtiću moći će još danas i u petak 16. avgsuta od 8 do 12 časova da potpišu ugovore u kancelariji sekretara Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka”.

Nakon potpisivanja ugovora roditelji će dobiti zdravstveni karton sa kojim će kod izabranog lekara biti ustanovljeno zdravstveno stanje deteta.

Nakon godišnjih odmora roditelji su u obavezi da PU dostave potvrdu o zdravstvenom stanju deteta nakon letovanja.

Za decu upisanu od 1. 07. 2016. godine roditelji imaju obavezu da zaključe ankes ugovora do 30. avgusta, s tim da prvo moraju uplatiti sva dugovanja prema predškolskoj ustanovi.

Ana Stašević, koordinatorka za medije PU "Rakila Kotarov Vuka"
Ana Stašević, koordinatorka za medije PU “Rakila Kotarov Vuka”

Grupni roditeljski sastanak biće održan 29. avgusta. Iz lazarevačke predškolske ustanove apeluju na roditelje da prisustvuju ovim sastancima jer će dobiti sve neophodne informacije koje se tiču dečijeg predškolskog obrazovanja.

Nakon šesnaestog avgusta i potpisivanja ugovora, biće poznato da li postoji još raspoloživih slobodnih mesta u ovoj predškolskoj ustanovi od čega će zavisiti da li će biti organizovan drugi upisni krug.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA