BeogradLazarevacVesti

Napreduju radovi na tržnici, očekuje se da u maju bude otvorena

Predsednik opštine Bojan Stević u pratnji svojih saradnika obišao je radove na izgradnji veletržnice koja bi u maju trebalo da počne sa radom. Stević je obišao gradilište kako bi se upoznao sa dinamikom radova i napomenuo da je ovo pijaca zatvorenog tipa sa oko 100 tezgi, da će imati 20 lokala kao i poseban deo za mlečne ali i suhomesnate proizvode. Trenutno se izvode unutrašnji radovi u objektu a paralelno sa njima, od druge polovine februara meseca radiće se fasada i postavljanje stolarije, istakao je Stević.

 

Predsednik opštine Bojan Stević zajedno sa svojim saradnicima posetio je gradilište buduće veletržnice, koja bi trebalo da započne sa radom u maju. Cilj posete bio je upoznavanje sa dinamikom radova na ovom značajnom projektu, koji će doprineti unapređenju lokalne privrede i ponude. Stević ističe da se vodilo računa o svemu kako bi se ispoštovali svi evropski standardi, posebno za delove objekta gde će biti smešteni mlečni i suhomesnati proizvodi.

 

Trenutno su u toku unutrašnji radovi u objektu, a istovremeno će se vršiti i radovi na fasadi i postavljanju stolarije, dodao je Stević. Ovoj veletržnici, namenjenoj okupljanju proizvođača i potrošača pridaje se značaj, budući da će doprineti ekonomskom razvoju i poboljšanju kvaliteta ponude proizvoda na tržištu.

Nakon radova na enetrijeru i eksterijeru objekta, radiće se parterno uređenje oko veletržnice, kaže predsednik opštine. Stević je istakao da će uz samu pijacu biti i dodatna parking mesta, a da će preko puta tržnice biti izgrađen još jedan parking prostor.

Projekat veletržnice predstavlja korak ka stvaranju modernog i funkcionalnog prostora za trgovinu, te će, prema Stevićevim rečima, obezbediti optimalne uslove za poslovanje kako trgovaca, tako i potrošača.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA