BeogradLajkovacLazarevacVestiZanimljivosti

„Narandžasti šoping vikend“ u STOP SHOP ritejl parku

Iako je pandemija korona virusa donela novu realnost i promene u ponašanju, nije zaustavila život, naše navike i radosti. STOP SHOP u Srbiji poslednjeg vikenda ovog meseca, od 30. oktobra do 1. novembra, organizuje „Narandžasti šoping vikend“.

Nove kolekcije su već uveliko stigle, a modni brendovi promovišu šta ćemo nositi tokom jesenje i zimske sezone. Većina brendova je obezbedila sjajne akcije i popuste za „modne dane u narandžastom”.

Stop Shop u Lazarevcu

Takođe, već se odvija zanimljivo takmičenje i na društvenim mrežama. Svi koji do 30. oktobra pošalju kratki tekst i fotografiju iz svog najdražeg STOP SHOP centra na temu zašto je „STOP SHOP moj omiljeni ćošak“ (za Fejsbuk) ili fotografiju sa propratnim rečenicama o „kul oktobru u STOP SHOP -u“ (za Instagram) – ulaze u konkurenciju za vredne poklone.

STOP SHOP ritejl parkovi rade po svim higijenskim i bezbednosnim standardima, uz zvanično propisane mere. Kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine, obavezne su zaštitne maske, dezinfekcija ruku pre ulaska u radnju i održavanje distance.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA