Narodna poslanica Ivana Popović posetila opštinu Lazarevac

Narodna poslanica u Skupštini Srbije Ivana Popović posetila je Gradsku opštinu Lazarevac. Ona je u pratnji predsednika opštine Bojana Stevića obišla punkt za vakcinaciju u ambulanti u Mesnoj zajednici Brajkovac, kao i radove u Hilandarskoj i ulici Dositeja Obradovića i radove na platou ispred Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija. Nakon obilaska radova, Popović je u sali Predsedništva održala radni sastanak sa članicama Saveta za rodnu ravnopravnost na temu većeg uključivanja žena u rad jedinica lokalnih samouprava.

Popović u Lazarevcu

Narodna poslanica u Skupštini Srbije Ivana Popović posetila je Gradsku opštinu Lazarevac i tom prilikom se upoznala sa procesom imunizacije građana. U pratnji opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom opštine Bojanom Stevićem ona je obišla punkt za vakcinaciju u Brajkovcu. Tokom boravka u Lazarevcu obišla je i radove na platou Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija i Hilandarsku i ulicu Dositeja Obradovića. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević zahvalio se narodnoj poslanici na dolasku i izrazio zadovoljstvo što je upoznata sa brojnim aktuelnim radovima.

Bojan Stević
Bojan Stević

Zahvalivši se domaćinima na gostoprimstvu, narodna poslanica Ivana Popović je naglasila značaj vakcinacije građana, kao jedinog načina u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Popović je obišla i radove na rekonstrukciji gradskog jezgra i naglasila da će po završetku ovih značajnih projekata Lazarevac postati još lepše mesto za život.

Ivana Popović
Ivana Popović

Nakon obilaska opštine, poslanica Ivana Popoviće je razgovarala sa članicama Saveta za rodnu ravnopravnost. Naglasila je da Ženska parlamentarna mreža, kao i same narodne poslanice podržavaju sve Savete za rodnu ravnopravnost u našoj zemlji.

Poslanica Popović u Lazarevcu

Popović je naglasila da će u narednom periodu biti uloženi dodatni napori u borbi za ravnopravnost polova i osnaživanju žena, pre svega kada je privatno preduzetništvo u pitanju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA