BeogradLazarevacVesti

Radovi na asfaltiranju ulice Janka Stajčića i rekonstrukciji Hilandarske ulice

Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji ulice Janka Stajčića i asfaltiranju pojedinih deonica, rekao je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević. Tom prilikom, Stević je  najavio realizaciju značajnih projekata u ovoj građevinskoj sezoni.

asfaltiranje 1Asfaltiranje i nastavak rekonstrukcije ulice Janka Stajčića počeli su uprkos ekonomskim poteškoćama i smanjenom broju radnika usled epidemiološke situacije. Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević uputio je izvinjenje sugrađanima i zahvalio im se na strpljenju zbog kašnjenja na realizaciji projekta.

asfalt 2U toku su radovi u ulicama Hilandarskoj, Dositeja Obradovića i delu oko spomenika nastradalim Lazarevčanima u ratovima devedesetih. Investitor radova je JP „ Putevi Beograd“. Ističući značaj ovih radova Stević je dodao da je u planu i rekonstrukcija ulice Dušana Nedeljkovića, Karađorđeve ulice i ulice Dimitrija Tucovića do Saveza.

hilandarska 1Kako je najavio predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, do polovine aprila raspisaće se tender za projektovanje i izgradnju vrtića  u Stepojevcu. Kao što je i ranije najavljeno, vrtić će biti završen do kraja naredne godine. Objekat će biti površine 1300 metara kvadratnih.

hilandarska 2Kada je reč o projektima koje finansira „Direkcija za građevinsko zemljište Beograd“ u planu je izgradanja centralnog trga ispred GO Lazarevac, površine 2600 metara kvadratnih, sa javnom, podzemnom garažom, fontanom i mobilijarom za decu. Pored svih ovih projekata, istom dinamikom biće nastavljeni radovi u seoskim mesnim zajednicama, naglasio je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Radovi na asfaltiranju ulice Janka Stajčića i rekonstrukciji Hilandarske ulice

  • Šta ste uradili po pitanju regulacije korita reke Onjeg koja je poravnila i digla nivo, kanalizacija više ne može da funkcioniše, malo veća kiša izbaciva fekalije iz šahti i pravi ekološku katastrofu. Postoji li volja rukovodstva opštine da reši ove ekološki katastrofalne probleme građana juga opštine Lazarevac ili će se igrati i praviti neke parkiće i asfaltirati ulice koje imaju zdrav asfalt. Hajde uradite nešto pokažite da nisam u pravu, demantujteme.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA