BeogradLazarevacVesti

Nastavljena podela kolica i autosedišta u GO Lazarevac

U skupštinskoj sali GO Lazarevac nastavljena je podela kolica sa nosiljkom za bebe rođene u avgustu i autosedišta za bebe rođene u martu i aprilu ove godine. Predsednik opštine Bojan Stević uručio je poklone i najavio da će se opština, u skladu sa svojim mogućnostima, potruditi da do kraja godine obezbedi poklon paketiće za Novu Godinu za oko 5000 mališana iz naše opštine.

Predsednik opštine uručuje kolica

Odgovornu politiku koja podrazumeva podršku roditeljima i najmlađim sugrađanima, opština Lazarevac nastavlja da sprovodi u skladu sa svojim mogućnostima a podelom kolica i autosedišta trudimo se da im bar na taj način pomognemo i umanjimo troškove, kaže predsednik opštine Bojan Stević. Zahvaljujući ovj podršci preko 600 mališana iz naše opštine dobilo je poklon kolica a isto toliko je podeljeno i autosedišta.

Stević je podsetio roditelje i da su od prvog septembra besplatni vrtići za sve mališane kao i udženici za učenike svih razreda. On je dodao i da će se opština potruditi da obezbedi poklon paketiće za svu decu do šest ili sedam godina, a to bi značilo oko 5000 mališana, zaključuje Stević.

Apelovao je na roditelje da bezbedno prevoze svoju decu u automobilima i koriste autosedišta.

Opština će i u narednim mesecima organizovati podelu kolica i autosedišta a sve u cilju da pomogne roditeljima i deci i na taj način smanji opterećenje na kućni budžet. Na današnjoj podeli uručena su 64 kolica i 51 autosedište.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA