BeogradLazarevacVesti

Nastavljeni radovi na rekonstrukciji ulice Sveti Sava

Radovi na rekonstrukciji ulice Sveti Sava u Lazarevcu, prekinuti usled aktuelne pandemije, nastavljeni su danas. Prilikom obilaska predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i državni sekretar Bojan Stević istakli su da će celokupna ulica biti završena do 1. maja.

Nastavljeni radovi Ulica Svetog Save

Čim je to epidemiološka situacija dozvolila nastavljeni su radovi u ulici Svetog Save u Lazarevcu. Radnici najpre završavaju trotoare, a već do kraja naredne nedelje planirano je i asfaltiranje saobraćajnice. Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić je naglasio da će sve biti završeno u najkraćem roku.

Radovi na trotoarima ulica Svetog SaveDržavni sekretar Bojan Stević je naglasio da se u Lazarevcu trenutno izvode radovi na izgradnji Dnevnog centra za decu i omladinu sa posebnim potrebama.

Dnevni centar za decu sa posebnim potrebamaZavršeno je pokrivanje Balon sale kod OŠ ‘’Vojislav Voka Savić.

Balon sala OŠ Vojislav Voka Savić

Takođe privodi se kraju i rekonstrukcija ulica u naselju ‘’Treća mesna zajednica’’, čime je rešen višedecenijski problem meštana.

Središnji niz u Trećoj mesnoj

U ulici  Svetog Save izvode se radovi na rekonstrukcijii drugog dela od ulaska u SRC „Кolubara“ do raskrsnica sa ulicom Dr Đorđa Кovačevića. U sklopu rekonstrukcije trotoara, izvršiće se i sadnja novih stabala na mestima gde trenutno nedostaju. Radove izvodi preduzeće „Šumadija put“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA