Nastavljeno asfaltiranje puteva na teritoriji opštine Lazarevac

Lepo vreme poslužilo je za nastavak asfaltiranja na teritoriji Gradske opštine Lazarevac. U Mesnoj zajednici Stubica završeno je asfaltiranje Blagojevića kraja u dužini od oko 400m dok je danas započeto asflatiranje u Stepojevcu.

U Mesnoj zajednici Stepojevac danas je započeto asfaltiranje Karađorđeve ulice u dužini od 650m uz podršku JP „Putevi Beograda“. Ovaj putni pravac je od izuzetnog značaja za meštane jer povezuje dva dela Stepojevca. Radovi na asfaltiranju biće završeni u toku sutrašnjeg dana – dodao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

U Mesnoj zajednici Stubica završeno je asfaltiranje Blagojevića kraja u dužini od oko 400m. Radove na asflatiranju obišao je i predsednik opštine Bojan Stević sa saradnicima i ovom prilikom istakao da je deonica koja je asfaltirana izuzetno važna za mešane ovog dela Stubice.

Moram da napomenem da smo u prethodnom periodu asfaltirali Kovačevića kraj u tri kraka, potpuno rekonstruisali Stubičku česmu i u saradnji sa PD „Vis“ otvorili 4 staze zdravlja za rekreativce ali i planinare. Nastavljamo dalje sa podjednakim ulaganjima u sve mesne zajednice na teritoriji Gradske opštine Lazarevac- dodao je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Nastavljeno asfaltiranje puteva na teritoriji opštine Lazarevac

  • 21. maja 2022. at 11:14
    Permalink

    Kanalizaciju niste snimili ni slikali da je zapoceta, gde ste sve obecali. Kako ljudi da veruju da radite bilo sta kad danas se hvalite sutra vec nigde nikoga nema na „radilistima“…. Koga lazete vise…kako vas nije sramota??

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA