Nebojša Stefanović: Lazarevac uskoro dobija vatrogasnu i policijsku stanicu

Početkom naredne godine u Lazarevcu će biti otvorena nova vatrogasna stanica, a tokom 2020. počeće i izgradnja policijske stanice, najavio je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je naglasio da će Lazarevac uskoro dobiti i uključenje na auto-put, i najavio važne projekte za Lazarevac, jer je, kako je rekao, Vladi Srbije važno da svaka opština u Srbiji ima jednake šanse za razvoj.

U cilju povećanja bezbednosti i sigurnosti građana Lazarevca tokom naredne godine biće otvorena nova zgrada vatrogasne stanice, nabavljena nova vatrogasna vozila ali i primljeni novi vatrogasci i policajci, najavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović tokom otvaranja porodilišta u Lazarevcu.

Potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović je najavio važne projekte za Lazarevac, jer je, kako je rekao, Vladi Srbije važno da svaka opština u Srbiji ima jednake šanse za razvoj. Počela je, podseća, izgradnja vodovodne mreže, koja će biti nastavljena i naredne godine.

Jedan od ključnih projekata je i povezivanje Lazarevca sa auto-putem Miloš Veliki. Ministar Stefanović je rekao da su u toku pregovori sa jednom velikom kompanijom koja razmišlja da dođe u Lazarevac i zapošljava ljude, čime se rešava i problem nezaposlenosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA