LazarevacSportVesti

Nenad Borovčanin posetio BK Grejtest

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin posetio je Bokserski klub Grejtest i prisustvovao jednom treningu članova ovog kluba. Grejtest je primer kako treba da izgleda jedan bokserski klub u Srbiji, rekao je Borovčanin. Treningu je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević koji je najavio da će lokalna samouprava nastaviti da podržava rad ovog kluba.

BK Grejtest

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin još jednom je posetio klub Grejtest kako bi prisustvovao treningu članova kluba. Izrazio je zadovoljstvo velikim brojem talentovanih mladih boksera i naglasio da je Grejtest primer kako bi trebalo da izgleda jedan bokserski klub u našoj zemlji.

Nenad Borovčanin i Nemanja Stolić
Nenad Borovčanin i Nemanja Stolić

Poseta klubu je dokaz da čelnici Grejtesta rade na pravi način, rekao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. On je izrazio nadu da će upravo neko od boksera iz ovog kluba našu zemlju predstavljati na velikim svetskim i evropskim takmičenjima. Najavio je nastavak podrške lokalne samouprave klubu Grejtest.

Bojan Stević
Bojan Stević

Pre ped godina, kada je osnovan klub Grejtest, jedan od glavnih ciljeva je bio da Lazarevac bude jedan od bokserskih centara u Srbiji, rekao je Nemanja Stolić i podsetio da se sada u našoj opštini organizuju brojna državna prvenstva, kao i turnir Grejtest open.

BK Grejtest

Bokserski klub Grejtest trenutno broji više od 80 članova koji aktivno treniraju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA