Proslava Dana škole na virtuelnoj platformi

Osnovna škola „Knez Lazar“ iz Lazarevca proslavlja 24. aprila Dan škole koji će ove godine biti obeležen na virtuelnoj platformi. Nastavnica srpskog jezika Aleksandra Ljubojević i nastavnica informatike Ana Palibrk Marković pripremile su za ovu priliku elektronski časopis „Osnovac“ u kom su se našli radovi učenika ove škole, dok su učenici nižih razreda pripremili izložbu koja je postavljena u hodniku škole. Tokom februara i marta učitelji i nastavnici zajedno sa upravom škole prošli su kroz program “Škole za 21. vek” koji je realizovan u saradnji Ministarstva prosveta i British Council-a.

Osnovna škola Knez Lazar ove godine Dan škole obeležiće na virtuelnoj platformi. Umesto priredbe koja se usled pandemijske situacije ne može održati, nastavni kadar ove škole osmislio je elektronski časopis “Osnovac” ne bi li učenici i u vanrednim okolnostima prezentovali svoja postignuća i umetničke radove. Časopis se nalazi na sajtu škole.

Učenici nižih razreda povodom Dana škole pripremili su izložbu inspirisanu lektirom za četvrti razred “Mali princ” kako bi probudili čitalačku radoznalost kod dece i ukrasili hodnik OŠ “Knez Lazar” te na taj način učinili boravak u školi lepšim.

Učitelji i nastavnici zajedno sa upravom škole prošli su edukaciju u okviru projekta “Škole za 21. vek” realizovanog u saradnji Ministarstva prosveta i British Council-a  ne bi li u budućnosti počeli sa korišćenjem mikrobit računara koji će modernizovati i poboljšali nastavu u školama.

U osnovnoj školi “Knez Lazar” u toku je upis prvaka. Pedagog i psiholog vredno rade sa budućim prvacima i njihovim roditeljima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA