Nikola Đuka osvajač trofeja II Medjunarodnog bokserskog turnira „Greatest open“

U Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ održan je drugi po redu međunarodni bokserski turnir „Greatest open“. Takmičenje tokom vikenda održano je za sve kategorije, juniora, seniora i mlađih boksera. Na dvodnevnom turniru koji je organizovao Bokserski klub Grejtest, učestvovalo je 80 takmičara iz devet zemalja. U kategoriji seniora pobedio je Lazarevčanin i član kluba Grejtest. Mečevi finala odigrani su u nedelju a uspešan turnir i dobrodošlicu takmičarima poželeo je predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Ovo je druga godina kako se u Lazarevcu održava Međunarodni bokserski turnir na kojem su učestvovali takmičari iz Hrvatske, Slovenije, Grčke, Kipra i drugih zemalja. Drugog dana takmičenja borce je pozdravio i poželeo im dobrodošlicu predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Jedan od inicijatora međunarodnog turnira “Greatest open” Nemanja Stolić zadovoljan je održanom manifestacijom i činjenicom da je publika mogla da uživa u kvalitetnim boks mečevima. Nemanja je čestitao Nikoli Đuki na trofeju ističući da je zasluženo pobedio.

Pehar je ostao u Lazarevcu, a za to je zaslužan Lazarevčanin Nikola Đuka koji je istakao da je zadovoljan svojim nastupom pred domaćom publikom.

Međunarodni turnir “Greatest open” održan je uz podršku Bokserskog saveza Srbije, Gradske opštine Lazarevac i generalnog sponzora Max beta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA