Počeli radovi na rekonstrukciji dve centralne lazarevačke ulice

Kako je ranije najavljeno započeti su radovi na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića i Karađorđeve ulice u Lazarevcu koji podrazumevaju zamenu pešačke staze, izgradnju dodatnih parking mesta, postavljanja mobilijara, zaštitnih stubova, potvrdio je za RTV Gem predsednik opštine Bojan Stević.

 Zahvaljujući projektno tehničkoj dokumentaciji koju je uradila Gradska opština Lazarevac predsednik opštine Bojan Stević najavio je rekonstrukciju dve centralne lazarevačke ulice. Po planu detaljne regulacije to su Ulica Dimitrija Tucovića od mosta na reci Lukavici do početka pešačke zone u Karađorđevoj ulici a zatim do ulica Nikole Vujačića i dr Sime Rovinjskog prema naselju Orašac.

“Uz veliku podršku grada Beograda i Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda započeli smo radove u delu Ulice Dimitrije Tucović i Кarađorđeve ulice, koji podrazumevaju zamenu pešačke staze, izgradnju dodatnih parking mesta, postavljanja mobilijara, zaštitnih stubova“–izjavio je za RTV Gem Stević.

Stević je ovom prilikom dodao da će završetkom radova ovaj deo grada biti lepši, uređeniji i bezbedniji za pešake ali i za vozače.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA