BeogradLazarevacVesti

Nova kuća za porodicu Jeremić iz Junkovca

Na inicijativu saveta MZ Junkovac i JPKP Lazarevac organizovana je humanitarna akcija u cilju pomoći porodici Jeremić kojoj je početkom godine izgorela kuća u požaru. Učešće u ovoj akciji uzelo je preko 25 sponzora, između ostalih GO Lazarevac i sva javna preduzeća, prikupljen je građevinski materijal a radove će izvoditi lazarevačko komunalno preduzeće. Ceremoniji koja je organizovana povodom početka radova prisustvovali su predstavnici GO Lazarevac.

Porodica-Jeremić-2

Za samo nekoliko trenutaka vatrena stihija uništila je dom porodice Zorana Jeremića, ali zahvaljujući solidarnosti komšija na inicijativu saveta MZ Junkovac za nekoliko meseci počela je izgradnja nove kuće površine 70 metara kvadratnih.

Zoran-Jeremić
Zoran Jeremić, vlasnik kuće

Inicijativu je pokrenuo savet MZ Junkovac, a podržali GO Lazarevac, sva opštinska javna preduzeća, JP EPS, omladina SNP-a , brojna privatna preduzeća i pojedinci, preko 25 donatora kojima se zahvalio predsednik MZ Junkovac Svetomir Milčanović.

Porodica-Jeremić

Uz svog radnika pokazujući kolegijalnu solidarnost ali i društvenu odgovornost stalo je JPKP Lazarevac, čiji radnici su zaduženi za izvođenje svih radova.

Radove su obišli i predstavnici GO Lazarevac, sa ciljem da pre zime obezbede krov nad glavom porodici Jeremić. Svima koji su učešće uzeli u akciji zahvalio se zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović.

Porodica-Jeremić-3

Poštujući naše običaje i tradiciju, pre početka zidanja, osveštan je novi temelj a ovom činu prisustvovali su predstavnici GO Lazarevac, saveta mesne zajednice ali i zaposleni iz JPKP Lazarevac, oni koji su zaduženi za izgradnju i nadzor nad projektom, pokazujući još jednom ličnim primerom solidarnost na delu. Njihov zajednički cilj je da se do zime steknu svi uslovi i porodica Jeremić dobije novi dom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA