Nova parking mesta u ulici Voke Savića krajem novembra

Radovi na rekonstrukciji parkinga u ulici Voke Savića ispod Nove robne kuće intezivirani su u nekoliko proteklih dana. Radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević koji je izrazio zadovoljstvo dinamikom posla. Stević je istakao da se radovi izvode na inicijativu građana, a zahvaljujući razumevanju zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i rukovodstva Grada. Javno preduzeće Putevi Beograda opredelilo je sredstva i ugovorilo radove koji će u potpunosti biti završeni do kraja novembra.  Po završetku rekonstrukcije ovaj prostor biće proširen za 22 nova parking mesta.

Radovi u ulici Voke Savića

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima radove na rekonstrukciji parkinga u ulici Voke Savića i tom prilikom izrazio zadovoljstvo intezitetom radova.

Bojan Stević
Bojan Stević

Podsetio da se ovi radovi izvode na inicijativu građana koji su potrebu za ovom rekonstrukcijom izrazili zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću prilikom njegove nedavne posete Lazarevcu. Sredstva za ove radove opredelilo je preduzeće Putevi Beograda.

Radovi u ulici Voke Savića

Završetnom radova ovaj prostor će biti proširen za nova 22 parking mesta, a biće urađen od kamene kocke, naglasio je Stević. Ovaj prostor će, nakon završetka radova, biti prilagođen osobama sa invaliditetom.

Radovi u Voke Savića

Kompletna rekonstrukcija parking prostora u ulici Voke Savića biće završena do kraja novembra meseca.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Nova parking mesta u ulici Voke Savića krajem novembra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA