BeogradLazarevacVesti

Novogodišnje igrarije PU „Rakila Kotarov Vuka“

Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovala je u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje igrarije“. Na igrarijama  učestvuje skoro 400 mališana i 70 vaspitača a program se realizuje tokom tri dana. U takmičarskom delu programa mališani su se nadmetali u pet disciplina koje su bile primerene njihovom uzrastu.

Novogodišnje igrarije

U duhu radosti, smeha i igre, Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovala je tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Novogodišnje igrarije“ u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“. Ova vesela priredba okupila je skoro 400 mališana i 70 vaspitača, pretvarajući prostor u šarenu oazu radosti tokom trodnevnog programa. Svi prisutni, od najmanjih do vaspitača, uživali su u bogatom programu, a deca su imala priliku da se takmiče u različitim disciplinama prilagođenim njihovom uzrastu. U okviru takmičarskog dela programa, mališani su pokazali svoje veštine i entuzijazam u pet različitih disciplina, stvarajući atmosferu takmičenja ispunjenu smehom i podrškom.

Novogodišnje igrarije PU

Sportsko rekreativni centar „Kolubara“ postao je poprište veselih takmičenja, gde su mališani trkali, skakali i pokazivali svoju spretnost uz ohrabrenje svojih vaspitača. Ova manifestacija nije samo prilika za igru, već i za jačanje zajedništva i timskog duha među decom, te razvijanje sportskog duha od najranijeg uzrasta.

Roditelji na Novogodišnjim igrarijama

Program „Novogodišnjih Igrarija“ upotpunio je i nastup Plesnog kluba „Kolus“. Ova tradicionalna manifestacija predstavlja ne samo priliku za zabavu već i važan deo vaspitno-obrazovnog procesa u predškolskom periodu.

Plesni klub Kolus

„Novogodišnje Igrarije“ su još jednom potvrdile predanost Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ u stvaranju podsticajnog i veselog okruženja za najmlađe, gde se svako dete oseća posebno i podržano.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA