„Novogodišnje igrarije“ u utorak 27. decembra

Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“, nakon dvogodišnje pauze, organizuje  u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje igrarije“. Manifestacija će biti održana u utorak 27. decembra u 17 časova. Novac od prodaje ulaznica biće uplaćan za lečenje našeg  sugrađanina  Koste Leševića. Pored ove manifestacije, PU u sredu 28. decembra organizuje humanitarni bazar, rekla je za RTV Gem Ana Stašević, koordinator sa odnose sa javnošću Predškolske ustanove.
Ana Stašević
Ana Stašević

U PU “Rakila Kotarov Vuka” sve je podređeno novogodišnjoj čaroliji i pripremi za tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnje igrarije”. Nakon dve godine pauze zbog pandemije, ovogodišnjoj igrariji podjedanko su se obradovala kako deca, tako i zaposleni u ovoj ustanovi koji su u velikom broju uzeli učešće u ovoj manifestaciji.

Igrarije PU Rakila Kotarov Vuka

Manifestacija će biti sportsko-rekreativnog i takmičarskog karaketra, uz muzičke tačke ali i goste.

U sredu 28. decembra u PU biće realizovan i humanitarni bazar. Na radionicama koje su realizovane u predškolskoj ustanovi tokom ovog i prethodnih meseci, deca su uz pomoć vaspitača učestvovala u izradi čestitiki koje će se kupovati umesto ulaznica. Novac koji bude prikupljen biće doniran za lečenje Koste Leševića.

SRC Kolubara

Zaposleni iz PU „Rakila Kotarov Vuka“ pozvali su roditelje i sve sugrađane da u velikom broju dođu i uživaju u programu naših najmlađih sugrađana ali i da pruže podršku ovoj humanitarnoj akciji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA